ToKiO HoTeL Moderator
| Konu: ~~Kamp Hikayeleri~~ Cuma Şub. 08, 2008 12:19 am | |
| Karakterlerimiz:
Ana Karakter Nisan:Kahverengi Saçlı,Mavi Gözlü Göktuğ:Kahverengi Saçlı,Mavi Gözlü Gizem:Kumral Saçlı,Yeşil Gözlü Berk:Sarı Saçlı,Yeşil Gözlü Ezgi:Sarı Saçlı,Yeşil Gözlü(Berk ile kardeşler) Koray:Siyah Saçlı,Gri Gözlü Alara:Kırmızı(kızıl) Saçlı,Ela Gözlü Mert:Siyah Saçlı,Mor Gözlü Sinem:Siyah Saçlı,Siyah Gözlü Can:Kumral,Ele Gözlü Buse:Turuncu Saçlı,Ela Gözlü Emre Sarı Saçlı,Siyah Gözlü
1.BÖLÜM--KAMPA GİDİYORUM
Nisan,Göktuğ,Gizem,Berk,Ezgi,Koray,Alara,Mert,Sinem,Can,Buse ve Emre 6. sınıfa ve farklı okullara giden birbirlerinden farksız 10 öğrenciydi.Nihayet yaz tatili gelmişti ve karnelerini almışlardı.Ne güzel artık okullar kapanmıştı.
Hepsinin aileleride onlar için bir plan yapmıştı bile.Nisan eve gider gitmez annesi ve babası ona süprizi verdi.Onu ormanların arasında,denizin kıyısında yemyeşil biryere kamp yapmaya göndereceklerdi.Nisan bu haber karşısında çok mutlu olmuştu.Hemen yukarıya yatak odasına çıktı.Bavulunu dolabından çıkardı.Giyeceği bütün giysilerini güzelce bavuluna yerleştirdi ve hemn bavulunu kapının yanına koydu.Koyar koymaz yukarı bilgisayarın başına koştu.Nihayet akşam olmuştu.Nisan akşama kadar vaktini bilgisayarın başında geçirdi.Şimdi bilgisayarı kapatıp akşam yemeği için annesine yardım etmeye aşağıya indi.Annesiyle birlikte yemeği hazırladılar,masayı düzelttiler.Nisan hazırlıkları bitince babasını yemeğe çağırdı.Konuşa konuşa yiye yiye yemeklerini bitirdiler.Babası Nisan'a:
-Nisan sana bir hediyemiz daha var.Şimdi yukarıya,odana çıkmanı ve gördüğün şey karşısında bağırmamnı istiyorum.dedi.
Nisan bu konuşma karşısında çok heyecanlandı ve babasına "tamam" diyerek koşa koşa yukarıya odasına çıktı.
Kapıdan içeri girdiğinde karşısında tüylü tüylü Golden Retriever cinsinde çok tatlı bir köpek duruyordu.Nisan onu görür görmez boynuna atladı.Annesine ve babasına bağırarak teşekkür etti.Görünüşe bakılırsa bu bir kızdı ve adıda artık Lucy'di.
|
| UMARIM BEĞENİRSİNİZ BUNDAN SONRA HER ÇARŞAMBA GÜNLERİ SİZLERE BU HİKAYENİN DEVAMINI YAZICAM.2. BÖLÜMÜN ADI KAMP ARKDAŞLARIM OLUCAK.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM:D | |
|
Sailor_Saturn winx sever
| Konu: Geri: ~~Kamp Hikayeleri~~ Paz Şub. 10, 2008 2:11 am | |
| harika bir hikaye çok güzel yazıyorsun:D | |
|
ToKiO HoTeL Moderator
| |
sailor33 Admin
Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 29 nerden : domino puanı : 000 Kayıt tarihi : 21/05/07
| Konu: Geri: ~~Kamp Hikayeleri~~ Çarş. Şub. 13, 2008 11:14 pm | |
| eee bugün çarşamba nerde devamı? | |
|