Winx Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Winx Club

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

laylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaam

2 posters
YazarMesaj
narnidya
Moderator
Moderator
narnidya

puanı : 250

laylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaam Empty
MesajKonu: laylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaam   laylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaam Icon_minitimeÇarş. Ocak 30, 2008 3:46 am

Ben, Winx Club'a yeni katılan Layla, alışkanlar perisiyim!15 Haziran'da doğdum ve sihirli burcum Khimaira.Andros'tan geliyorum ve orada bir prensesim.

Winx beni Darkar'ın esaretinden kurtandığından beri bu müthiş grubun üyesiyim!Özel güçlerimi Morfix adı verilen ve istediğim her şekle sokabildiğim, pembe bir sıvı üzerinde kullanabiliyorum. Alfea, Koleji'nde yeteneklerimi tam anlamıyla kullanabilme becerisini kazandığımda, bütün sıvıları kontrol edebileceğim.

Boş zamanlarımda spor yapmayı severim, böylece her zaman zinde ve formda olabiliyorum.Gururlu ve kararlıyım, tehlikelerde mücadeleye her zaman hazırım.Ancak iki şeyden korkuyorum:Karanlıktan ve açık alanlardan!Gerçekten bir peri ve iyi bir Winx olmayı ümit ediyorum

En son tarafından Cuma Şub. 08, 2008 11:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sailor33
Admin
Admin
sailor33

puanı : 000

MesajKonu: Geri: laylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaam   laylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaam Icon_minitimeÇarş. Ocak 30, 2008 3:55 pm

paylaşım için teşekkürler layla layla
https://winxclubturkiye.1talk.net
narnidya
Moderator
Moderator
narnidya

puanı : 250

MesajKonu: Geri: laylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaam   laylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaam Icon_minitimePerş. Ocak 31, 2008 1:06 am

bişiy diil görevimiz!!!!! layla

laylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaam
1 sayfadaki 1 sayfası