Winx Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Winx Club

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

YUGİOH JAPONCA İNGİLİZCE ARASI FARKLAR

YazarMesaj
sailor33
Admin
Admin
sailor33

puanı : 000

YUGİOH  JAPONCA  İNGİLİZCE ARASI FARKLAR Empty
MesajKonu: YUGİOH JAPONCA İNGİLİZCE ARASI FARKLAR   YUGİOH  JAPONCA  İNGİLİZCE ARASI FARKLAR Icon_minitimePerş. Ocak 31, 2008 2:14 am

O kdar cok fark varki kesilen yerler olsun degistirilenler olsun diyalogların farklılıgı olsun her bolum biseyler war ama ben onemli bulduklarımı size gostermek istiyorum diyaloglarıda yazmak isterdim ama mumkun diil belki bazı onemli bulduum cumle degisikliklerini koyarım ilk bikac farktan baslıyalım Wink

4. sezonda 25. Bolum.Joey Varonla dovusmek icin pesinden gidiyo fln dha sonra Joey ve Varon konusuyolar durup Varon cocuklugundan bahsediyo.Varon un kucukluu cok az gosteriliyo sanki hic acı dolu gecmisi yokmus gibi inglizcesinde ama kesilmis hepsi japoncasında olaylar soyleSadAlttaki resimlerde Varon kilise önunda kavga ediyo ve rahibe ona durmasını soyluyo ve onun yaralarını duzeltirken neden hep kavga ettigini soruyo) :0008::icon_lol: başka bilen varsa yazsın:oh:
https://winxclubturkiye.1talk.net

YUGİOH JAPONCA İNGİLİZCE ARASI FARKLAR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-